Stichting Zero Emissie Busvervoer stopt
dossier ZE2025

Stichting Zero Emissie Busvervoer stopt

door in rubriek binnenland
Reacties uitgeschakeld voor Stichting Zero Emissie Busvervoer stopt

De Stichting Zero Emissie Busvervoer houdt binnenkort op te bestaan. De beoogde drie jaar om de doelstellingen te behalen, werden vijf jaar, maar voorzitter Marijke van Haaren is tevreden over het eindresultaat.

De stichting is al een aantal maanden geleden gestopt met wervende werkzaamheden. “We werken aan het eindrapport voor de Europese Investeringsbank. Dat verwachten we met een maand klaar te hebben”, aldus Van Haaren. Het eindrapport is de verantwoording voor de 2,5 miljoen euro subsidie die de Stichting Zero Emissie Busvervoer (ZEB) kreeg van Europa.

Aan de belangrijkste voorwaarde – een hefboomeffect van minstens 50 miljoen euro –

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook