Go About: Booking.com van de mobiliteit

Go About: Booking.com van de mobiliteit

door in rubriek reisinformatie
Reacties uitgeschakeld voor Go About: Booking.com van de mobiliteit

Jacco Lammers heeft forse ambities met zijn reisplanner Go About. “Zoals je naar Booking.com gaat voor een accommodatie, ga je naar Go About voor een reis.”

Bink 36 is een van die bedrijfsgebouwen in Nederland waar je een kijkje in de nieuwe economie krijgt. Ruim 300 kleine ondernemingen in een voormalig KPN-kantoor in Den Haag. Variërend van sportschool tot kunstondernemer. Hier geen pakken en dassen of representatieve receptionistes, wel een pingpongtafel en voetbalspel.

Een perfecte locatie voor de jonge honden van Go About, die met hun persoonlijke reisplanner de mobiliteitswereld willen veroveren. Directeur-eigenaar Jacco Lammers (34) ontvangt in T-shirt en korte broek. Zijn Cube-racefiets, waarop hij zojuist is komen aanrijden vanuit woonplaats Rotterdam, leunt tegen de wand. Voor de ingang van de ruimte waar de vijf medewerkers van Go About werken, staat een eerste model van de C,mm,n, een van de eerdere projecten waarbij Lammers betrokken was. C,mm,n bracht hem in aanraking met de wondere wereld van de mobiliteit.

“Ruim de helft van de auto’s wordt gekocht door de professionele markt. Toch worden auto’s ontworpen voor de individuele koper. Met C,mm,n hebben we een auto ontworpen die geheel aan de wensen van de professionele markt voldeed. Zuinig, weinig onderhoud

- Dit artikel kost € 1,50
Bent u al abonnee, dan kunt u hier inloggen voor gratis toegang tot alle artikelen: [ Login]
- Wilt u abonnee worden, kijk dan hier voor alle abonnementen
- U kunt dit artikel los kopen voor € 1,50 via deze link: Purchase Only

Lees ook