Mister cheaptickets houdt wel van stuntje

Mister cheaptickets houdt wel van stuntje

door in rubriek tarieven
Reacties uitgeschakeld voor Mister cheaptickets houdt wel van stuntje

Treinreiziger.nl startte als online ideeënbus voor creatieve reizigers. Elf jaar later is het initiatief van Hildebrand van Kuyeren in eerste plaats een loket voor goedkope treinkaartjes. “Ik wil het voor de reiziger zo makkelijk en goedkoop mogelijk maken.”

Hildebrand van Kuyeren houdt wel van een stuntje. Als het tenminste met de trein heeft te maken. Hij organiseerde recent (samen met OV-Magazine) het afscheidsfeestje van station Geerdijk, overhandigde NS 35 actiepunten voor beter openbaar vervoer, loofde een prijs uit aan wie de meeste treinkilometers op één dag kan maken. Op 7 juli heeft hij een nieuwe primeur: dan trouwt hij in de nieuwe stationshal van Rotterdam Centraal. Als eerste.

“Het is hartstikke leuk als je als eenling erin slaagt om de media te halen. En ik houd ervan als het ludiek is. Maar die actiepunten aan NS waren serieus bedoeld. Al vrees ik dat er niets mee is gedaan. Gelukkig heb ik ook successen geboekt. Het openbaar krijgen van punctualiteitscijfers per lijn en het aantal instappers per station, de actie tegen een soberder geld-terugregeling bij de Intercity Direct.”

Het had ook anders kunnen lopen. Van Kuyeren is van jongs af aan geboeid door treinen. De kiem werd gelegd toen zijn vader

- Dit artikel kost € 1,50
Bent u al abonnee, dan kunt u hier inloggen voor gratis toegang tot alle artikelen: [ Login]
- Wilt u abonnee worden, kijk dan hier voor alle abonnementen
- U kunt dit artikel los kopen voor € 1,50 via deze link: Purchase Only

Lees ook