Fietsroutes komen voorlopig niet in 9292

Fietsroutes komen voorlopig niet in 9292

door in rubriek reisinformatie
Reacties uitgeschakeld voor Fietsroutes komen voorlopig niet in 9292

Er komen geen fietsroutes in de planner van 9292. Daar laat directeur Stefan Hulman nu geen misverstand over bestaan. “Onze klanten zitten er niet op te wachten.”

Ondanks aanbevelingen en beloftes (die later weer werden ingetrokken), zijn fietsroutes in de 9292-reisplanner voorlopig toekomstmuziek. Er zijn niet eens plannen in die richting en die zijn er ook niet geweest, laat Hulman desgevraagd weten. Vorig jaar zei hij nog dat de fiets een speerpunt was in het Jaarplan 2016 van 9292, al stond er niet veel over in: “Het verbeteren van looproutes en het opnemen van de fiets is een wens van veel reizigers. De looproutes worden door ons in de OV-reisplanner gegenereerd en geplot op kaarten. Dat kan beter en we gaan daarom onderzoeken of we loop- en fietsroutes kunnen afnemen bij bestaande leveranciers zoals Google.”

In 2013 beloofde een senior relatiemanager van 9292 nog dat fietsroutes dat jaar zouden worden gerealiseerd, maar Hulman floot hem later terug. Dat de fietsroutes ook dit jaar niet komen, is niet zo vreemd, volgens Hulman. “Die plannen zijn er niet. Wel geven we nu informatie over fietsvoorzieningen en zijn we met NS in gesprek over het live weergeven van de beschikbaarheid van de

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook