‘EBS biedt mee op concessie DAV’

‘EBS biedt mee op concessie DAV’

door in rubriek decentraal
Reacties uitgeschakeld voor ‘EBS biedt mee op concessie DAV’

Vervoerder EBS blijft proberen om het marktaandeel in Nederland te vergroten. Volgens de Israëlische zakenkrant The Marker wil EBS een bod gaan doen op een spoor- en busconcessie in de buurt van Rotterdam.

Dat zou gaan om de concessie DAV-gebied voor het busvervoer in en rond Dordrecht, Gorinchem en de Drechtsteden en de MerwedeLingeLijn tussen Dordrecht en Geldermalsen. Het Programma van Eisen werd in april gepubliceerd. EBS-directeur Wim Kurver wil het bericht niet bevestigen, maar ‘sluit zeker niet uit’ dat EBS meebiedt. 

Het zou de eerste keer zijn dat EBS  biedt op een concessie met een spoorlijn. Ook binnen moederbedrijf

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook