Connexxion en Arriva samen op Arnhem–Doetinchem

door in rubriek regionaal spoor
Reacties uitgeschakeld voor Connexxion en Arriva samen op Arnhem–Doetinchem

Op het traject Arnhem–Doetinchem rijden Arriva en Connexxion samen de dienstregeling. Reizigers zijn tevreden over de verbeterde dienstverlening. “Tot het moment van aanbesteden ben je elkaars concurrent. Nu zijn we partners.”

pag16-17dec14

Station Arnhem. Foto: Chris Pennarts.

Een vroege woensdagochtend. Het is spitsuur op station Doetinchem, ook wel Hauptbahnhoff Achterhoek genoemd, vanwege de belangrijke streekfunctie. De Arrivatrein vanuit Winterswijk is volgestroomd en sluit de deuren om richting Arnhem te vertrekken. Iets eerder is de trein van Connexxion aan de andere kant van het perron vanuit Arnhem aangekomen. De machinist sluit zijn cabine en loopt naar de voorzijde van de trein om

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook