Hertz biedt toeristen OV-chipkaart bij auto

Hertz biedt toeristen OV-chipkaart bij auto

door in rubriek anders betalen
Reacties uitgeschakeld voor Hertz biedt toeristen OV-chipkaart bij auto

Autoverhuurbedrijf Hertz biedt vanaf nu een OV-chipkaart te huur aan bij een huurauto. Dat doet het bedrijf in samenwerking met TripKey, een aanbieder die sinds mei actief is. “We willen hét toeristenproduct van Nederland worden.”

De TripKey kost 2,50 per dag, waarbij alleen dagen tellen die de toerist de kaart ook daadwerkelijk gebruikt. De kaart wordt automatisch opgeladen en is ook te gebruiken op verschillende P+R-locaties en voor de OV-fiets. Hij komt standaard met 20 procent dalurenkorting. Naderhand wordt het verschuldigde bedrag van de creditcard afgeschreven.

TripKey is een start-up, in handen van ondernemers Mick Walvisch, Cees van Buchem

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook