In maart een keer inchecken op Valleilijn

In maart een keer inchecken op Valleilijn

door in rubriek anders betalen
Reacties uitgeschakeld voor In maart een keer inchecken op Valleilijn

De proef met single check-in/check-out op de Valleilijn gaat in maart van start. Er komen drie verschillende manieren om af te rekenen. Volgens Rover profiteren te weinig reizigers van het experiment.

De aanloop naar de proef met een keer in- en uitchecken op de Valleilijn tussen Amersfoort en Ede-Wageningen is een lange en moeizame geweest. Toen Connexxion en NS het eens waren over de voorwaarden van de proef, lag de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dwars: de proef mocht slechts een jaar duren. Anders zouden de vervoerders te veel bij elkaar in de boeken kunnen kijken.

Lees ook: Een

U moet ingelogd zijn om dit artikel te kunnen lezen. Login

Lees ook